Projectes en xarxa 2013

En aquesta pàgina aniré posant tots els CAL, SAL, Tejijuntas, Reptes, intercanvis... en els que participi.
Els aniré posant aquí un cop estiguin acabats per anar alliberant la pàgina inicial del blog. A més aniré explicant breument el projecte bé amb paraules o imatges!

1- Bolso de Mussols 
    És el meu primer SAL, ho ha organitzat les BESSONESPATCH. Em va costar una mica entendre les explicacions ja que no estaven pensades per uns supernovata com jo.
Aquí teniu més informació.
Així a quedat el meu bolso:

Ha quedat xulito per ser la primera cosa que feia de patchwork, o no?

2- Manta KTV Sampler
Na Jazmin del bloc Pasión por el ganchillo pel gener ens va convidar a teixir aquesta manta amb ella i no em vaig poder resistir a apuntar-me. Abans nomes havia fet uns mocadors a ganxet i utilitzant només el punt de cadeneta. Així que m'ha anat molt bé apuntar-me a aquest CAL ja que he aprés a utilitzar el ganxet i a fer molts punts difenents i tots ben bonics!!

Aquí vos deixo algunes fotografies!
Aquí amb la seva propietària
foto-1.jpg  image.jpg 
i no se veu molt bé, no sé per què, però aquí teniu el certificat que em va enviar na Jazmín!!

3- SAL de bolsos
  Aquest està organitzat per les Bessones Patch i consisteix en fer un bolso cada mes. Però cada mes és independent, és a dir, si vols t'apuntes i sinó no!

   Jo feia comptes apuntar-me a tots però després per falta de temps i perquè hi havia bolsos que no m'agradaven massa vaig deixar bastants sense apuntar-me.

bessonespatch.blogspot.com.es.jpg   El del mes de gener! aquest m'encanta, a més vaig comprar un pack de teles que elles proposaven i em va encantar! El resultat, com sempre, és millorable, però estic orgullosa perquè l'he fet jo!
L'hem usat de bossa per la petitona!!


Aquest és el que elles proposaven ....

 això el que m'ha quedat! A mí el resultat m'encanta!!!

(No sé per què no me deixa pujar la foto!!!)


També me vaig apuntat al del mes de Febrer i Març però la veritat és que encara no els he fet, és una feina que tenc pendent, però hauràn d'esperar fins el 2014 (hem de ser realistes!!)
sal-bolso-febrero.html.jpg           sal-bolso-marzo.html.jpg
Febrer                                                       Març


Ara el que farè serà el del mes d'octubre que m'he tornat a apuntar!! (a veure si consegueixo fer-lo a temps!)
DSCF4119.JPG.jpg

4- KAL MANTA DE PUNTS

kal-manta-de-puntos.html.jpg Uff, he de confesar que encara no l'he ni començada!! A veure si aquest hivern ho faig!!

5- Repte de l'amistat- Cors

reto-amistadlas-invito.html.jpg Aquest era el mes de febrer i haviem de fer cors per Sant Valentí. Eren una de les meves primeres coses a ganxet i encara me costava moltíssim, però això és el que em va sortir!
foto+CORAZONESS.jpg i el meu certificat!! certificado+R.38-4.jpg6- SAL HST

elblogdeceles.blogspot.com.es.jpg

Molt fort!! encara no he fet ni un quadret, pensava que tendria temps amb 5 mesos de maternitat, però NO!! cuidar a la meva petitona me va dur els primers mesos les 24 hores del dia, bé els primers mesos que encara duren!! (no sol tenir temps per res i quan la peque dorm, jo també!!). Supòs que ho aniré fent a partir del 2014 quan estiguem instal·lats a la casa nova!

7- Repte amistòs 38
 reto-amistoso-no-38-renovando.html.jpg
Aquest el vaig fer amb retràs però em va agradar molt el resultat, així que faré dues més altes per posar-les a la casa nova de decoració.

8- CAL Amigurumi relámpago
participantes-cal-amigurumi-relampago.html.jpg
Aquest està horganitzat per na Jazmín, va ser el meu primer Amigurumi i ara puc dir que, si comences a fer-ne t'enganxes!!
foto-8.jpg Aquí teniu la meva foqueta!!


9- Tejijuntas Espinete
Aquest Amigurumi me feia moltes ganes fer-li per què la meva petitona jugués amb ell, però no em va donar temps acabar-lo pel juny i va quedar dins una de les capses que vam dur de Formentera. Així que l'acabaré en desfer-les a la casa nova! (és a dir al 2014).
tejijuntas-espinete-i.html.jpg10- Tejijuntas Moixet
tejemos-juntas-un-gatito-miauu.html.jpg Aquest sí que l'he acabat , el meu segon amigurumi!!!! Així que aquí vos deix el meu certificat! Diapositiva1.JPG.jpg


11- Repte 30 amigurumis al 2013

desafio-amigurumis.html.png Un repte que al seu moment me va parèixer molt fàcil de complir, però ara, que ja veig que no tenc temps per fer res, perquè la petitona sempre vol estar damunt, ja no sé si me donarà temps complir-ho. Així que m'hauré de posar les piles i començar a fer munyecos a ganxet!!!
12- Amigurumi relàmpago Osset
cal-amigurumi-relampago-2.html.jpg D'aquest tenc feta la primera part, no el puc acabar perquè està amb n'Espinete!!
13- Tejijuntas monedero
cocoon-mer.blogspot.com.es.jpg Aquest el tenc fet, només em falta posar-li la boquilla, que no em va arribar mai. (A veure si un dia que pugi a Palma i en compro una!). També he de dir que està amb n'Espinete!

14- SAL Tilda
sal-angel-tilda-del-invernaderojardin.html.jpg S'aquest SAl he de dir que se me va passar totalment, no vaig veure cap correu fins el dia de la presentació, així que me queda pendent. Algún dia el faré!
15- CAL Enigma
nuevo-cal-relampago-enigma.html.jpg Organitzat per na Jazmín. Aquest sí que el vaig fer! Ens vam fer un tapaulls per dormir!!
Jo vaig pensar usar-los per fer jocs amb els nins a classe així que en vaig fer uns quants. També les podré usar a partir del 2014 perquè estan guardadets amb n'Espinete!


foto-4.jpg

16- Repte Abril
Aquest anava dels contes infantilsreto-abril-cuentos.html.jpg per aquest repte vaig decidir fer unes bosses a la meva petitona. Només vaig acabar-ne una!
blogger-image--1924948586.jpg (igual no vaig publicar la bossa, perquè només he trobat la pitufina!!)

17- Reto amistoso 40
reto-amistoso-40.html.jpg No vaig tenir temps ni fol per fer massa coses, ja que aquest mes varen començar enserio les obres de la casa i teniem tot el lio amb el banc!! Només vaig poder fer una síndria!!!
blogger-image--1991750416.jpg


18- Repte amigurumi relámpago 3
nuevo-cal-relampago-y-sal-de-reciclaje.html.jpg Em sap greu però ni l'he començat!  A veure si algún dia podré posar-me al dia amb tot el que tenc atrassat!!!

19- Reciclando Calcetines
nuevo-cal-relampago-y-sal-de-reciclaje.html.jpg Uns dels projectes de Jazmin que me feia moltes ganes fer però que també van venir en mal moment. A veure quan els hi arribarà l'hora de neixer!!

______________________________________________________________________________________

SEGUR QUE M'HE OBLIDAT D'APUNTAR ALGUN!!  però com això és una pàgina i no té data d'entrada a partir d'ara cada vegada posaré la data per saber en quin mes es van fer els projectes (bé fer....)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada