21 de des. 2012

Els meus projectes

Ara he d'actualitzar l'entrada, això vol dir que vaig bé, ja he acabat un projecte!!

Així queda:

   Ara mateix tenc en marxa:
     1 -- vestit de punt, per la meva filla (que esteim esperant) --- a punt d'acabar, possiblement demà estarà acabat. (ACABAT)
     2 -- llibre de cançons infantils de feltre cosit a mà, també per la meva nina --- queda fer la portada i les fulles.
     3 -- Munyecos infantils amb tela, feltre i altres materials (amb la màquina de cosir), per regalar als amics --- tenc alguns fets però encara en vull fer molts més.
      4 -- Jaqueta (bé suplement o afagit) de porteo, per portar a la meva petitona quan neixi (ho faig a les classes de costura encara em queda un poc, esper tenir-ho abans de necessitar-ho!!) (amb màquina de cosir)
      5 -- Mei Tai, només tenc el patró i la tela. Així que és un projecte en tota regla, sense començar!! (amb màquina de cosir)
      6 -- Mocador o bufanda, hem va ensanyar ja fa uns anys una cosina meva aquest patró per fer bufandes a ganxet,  ahir me'n vaig enrecordar i com tenia la llana vaig començar-lo. I si tot va bé no em queda massa per acabar-lo!
      7 -- SAL de bolso de buhos, també m'he apuntat al sal que han proposat les bessones de patch. Serà la meva primera feina de patchwork a veure si no és molt dificil!! (comença dia 26 de desembre)
      8 -- Naixement de punt de creu, aquest tocaria ser el projecte nº1 perquè crec que va ser el primer que vaig començar ja fa molt temps i que de tant en tant vaig recuperant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada