17 de gen. 2013

PROJECTES EN MARXA


Ara fa temps que no escribia i tenc un poc desfasat el blog. Però avui actualitzaré l'apartat dels projectes que tenc en marxa. 

Així queda a dia d'avui:

   Ara mateix tenc en marxa:
     1 -- vestit de punt, per la meva filla (que esteim esperant) --- a punt d'acabar, possiblement demà estarà acabat. (ACABAT)
     2 -- llibre de cançons infantils de feltre cosit a mà, també per la meva nina --- queda fer la portada i les fulles.
     3 -- Munyecos infantils amb tela, feltre i altres materials (amb la màquina de cosir), per regalar als amics --- tenc alguns fets però encara en vull fer molts més.
      4 -- Jaqueta (bé suplement o afagit) de porteo, per portar a la meva petitona quan neixi (ho faig a les classes de costura encara em queda un poc, esper tenir-ho abans de necessitar-ho!!) (amb màquina de cosir) (ACABAT)
      5 -- Mei Tai, només tenc el patró i la tela. Així que és un projecte en tota regla, sense començar!! (amb màquina de cosir)
      6 -- Mocador o bufanda, hem va ensanyar ja fa uns anys una cosina meva aquest patró per fer bufandes a ganxet,  ahir me'n vaig enrecordar i com tenia la llana vaig començar-lo. I si tot va bé no em queda massa per acabar-lo! (ACABAT)
      7 -- SAL de bolso de buhos, també m'he apuntat al sal que han proposat les bessones de patch. Serà la meva primera feina de patchwork a veure si no és molt dificil!! (comença dia 26 de desembre)  (ACABAT)
      8 -- Naixement de punt de creu, aquest tocaria ser el projecte nº1 perquè crec que va ser el primer que vaig començar ja fa molt temps i que de tant en tant vaig recuperant.
      9 -- 2º Vestit de punt per la meva filla (que encara esperam, avui feim 39 setmanes).
     10-- Pitets per les babetes de la nena i alguns per regalar a les seves amigues (algunes ja han nasqut i d'altres encara les esperam).
     11-- Sourels per Esther Carrió (la meva cosineta petita)- Encara no els he començat però crec que ja tenc els patrons!! Me falta elegir la tela.
     12-- Sabates per infants-- Un projecte de que fa estona me ronda pel cap, però encara no n'he feta cap!.
   

Ara no sé si he d'incloure en aquesta llista els SALS o no?!
Bé, farém una altra llista.

a) MANTA DE GANXET: 
      1-He fet el Checkerboard- No m'ha estat dificil de fer.

b) MANTA DE PUNT:
      - Encara no he començat!

c) 12 BOLSOS:
      - Gener: encara no l'he començat! 


Per ara això, a veure si tenc temps d'acabar algún antes de que neixi la meva filla!!!!

1 comentari:

  1. Hola Virginia, estamos en el kal manta KTV de Jazmin, espero ver tu cuadradito. Saludos

    ResponElimina