22 d’abr. 2013

DARRERS QUADRETS DE LA SAMPLER!!

Aquí hi ha els darrers quadrets de la sampler!!! (els originals) Ja que na Jazmin ens ha publicat un munt de quadrets alternatius per si voliem ampliar-la. I tant que jo voldria, però ja les faré a poc a poc i igual en una altra manta, ja que ara no em queda massa temps i amb tanta llana ja tenc molta calor, així que igual els faré a partir de setembre! Ara canviaré a un fil de cotó més fresquet!! (que supòs que serà creative style d'anchor, que és molt agradable i el venen a la merceria de Formentera!!).

Bé, al lio, aquí vos present els meus dos quadrets:
  El número 11 SLIPSTREAM

  I el número 12- LACE RIPPLES

I la pregunta de Jazmin: ¿cual es tu canción favorita?
 En tenc moltes que m'agraden moltíssim però una que m'estim molt o que per jo té un... no se qué especial és CAP AL VESPRE dels PETS.



I ara sí per acabar, la història de la sampler. Aquest CAL ha estat la meva primera feina de ganxet gran (ja havia fet alguns mocadors però amb cadeneta) i m'ha servit moltissim per aprendre, tant punts com agafar més soltura amb el ganxet. (malgrat encara me queda molt per aprendre, ja es veu un abans!).
Jo vaig començar a fer la manta de dos colors, però quan vam arribar al quadret 9 me vaig donar compte que els colors eren important i que si na Jazmin havia dit que es feia amb 5 colors era per qualque cosa, així que me va tocar tornar a fer tots els quadrets amb el color que tocava (clar que jo vaig utilitzar les llanes que tenia per casa i ara, amb aquests colors, ha quedat un poc MAJAJU (a que sí Laurita, ja veuràs quan estigui acabada!). Així que aquí vos public també tots els quadrets nous:



1-CHECKBOARD


2-SHELL                     


  3- NETWORK           

 4-WAVY RIB          


5-DOBLE V              

8-WAGON WHEEL 

9-RADIANT            

10-TWINKLE, TWINKLE 



Me falten els quadradets 5 (uff!! a veure si aquesta vegada me va millor), el 6 i el 7 per tornar refer, a veure si me dona temps abans de dia 20 de maig, sinó es quedaran tal i com estan (esper que me doni temps!!)

5 comentaris:

  1. Hola, te han quedado muy bonitos los cuadros y ya entramos en la recta final, la puntilla y ver todas nuestras obras de arte.
    besos

    ResponElimina
  2. Todos muy bonitos, estarà una manta o.k.

    saludos

    ResponElimina
  3. Ostres, t'han quedat fantástics. Al final n'hem fet tota una colecció. Aquesta manteta ja està a les acaballes. A mí en general també m'agraden les cançons dels Pets. Una abraçada i bona diada de Sant Jordi!

    ResponElimina
  4. hola amiga! los cuadritos te han quedado hermosos. Yo hice más cuadritos para agrandar mi manta. Ya los uni todos y ahora estoy por la puntillla. Besitos desde venezuela. Marisela:)

    ResponElimina
  5. Hola Vir!!
    Como me alegra ver esos cuadritos amiga!!!
    Que bueno!!!!
    Ya vamos por la recta final, gracias por ser parte de este proyecto!
    Besitosssss

    ResponElimina