16 d’abr. 2013

REPTES, CAL, DISCULPES I ALTRES COSES


 Primer de tot m'agradaria demanar disculpes a les organitzadores dels CAL, SAL, REPTES... que m'he apuntat i no he pogut complir, però han estat uns mesos un poc "diferents" i aquestes unes vacances molt complicades. Però a poc a poc aniré publicant totes les coses.

1-Aquí vos deixo els antifassos del CAL ENIGMA que va organitzar na Jazmín. Aquests si les tenia fets però a l'hora de fer l'entrada no vaig poder fer-la. A més me va agradar tant que no m'he pogut resistir en fer-ne més!! Aquests les utilitzaré per jugar amb els infants a l'escola!

(mira que és dificil fer-se una foto a un mateix amb els ulls tapats!!!)

Crec que en faré un més de color verd (però no tenc llana!! així que ho faré en comprar-la).

2-Una altra cosa que tenia super atrasada es el Repte amistós 38 "Renovando" que era fer una lampara a ganxet. Així a quedat la meva. I com m'ha agradat tant en faré una igual però més alta per posar-les juntes damunt d'una tauleta!! (com veis encara no esta acabada, falta posar-hi la bombeta però és que m'he de traslladar a Mallorca en Juny i només la tela m'és més fàcil de guardar que la lampara sensera).
Però així es veu l'idea, no?


3- Reto primavera de mis dulces locuras.
   També ho tenia fet però no vaig programar l'entrada bé (me sap greu). El que vaig fer són uns animalons de feltre, just son els animals d'algunes cançons infantils. És que li estic fent un llibre a la meva filla, així ens servirà per jugar i aprendre!.



4- Els quadrets de la sampler!!
Uff ja no sé ni quins he de publicar!! Per cert, deman disculpes a totes les meves companyes que teixim juntes i en especial a na Jazmin per no haver pogut complir amb els plaços pero ja vos dic que amb la petitona tot se me complica i no tenc massa temps per estar conectada amb l'ordinador i per aixó no he pogut passar a visitar-vos i deixar-vos algún comentari. Vos promet que en tenir un ratet aniré a visitar les vostres cases virtuals!

Aquí vos deixo el meu RADIANT

I el TWINKLE, TWINKLE!

I la resposta a la pregunta que tocava la setmana passada:
   A mi m'agraden molt els animals, tots! Ara mateix no en tenc cap perquè no tenc un lloc fitxe per viure. I així és molt complicat. Però a casa sempre n'havia tengut (cans, conills, moixos, coloms, hamsters...). Si m'hagués de decantar pel que més m'agrada de tots diria que els moixos!! 


** Per finalitzar, no ho volia fer (perquè volia acabar tot el que tenc començat) però he tornat a caure. Esper poder cumplir amb els plaços, sino ja deman disculpes anticipades, és que amb la petitona m'és molt dificil fer les coses tan aviat i dedicar tot el temps que a mi m'agradaria, ara ella se'n du tot el meu temps (amb molt de gust) però no puc deixar d'apuntar-me als nous reptes, sals, cals... perquè és el meu hobby i així segueixo aprenent les diferents técniques de manualitats.
Així que, m'he apuntat al nou amigurumi relampago 3 i al SAL recicla calcetines que organitza na Jazmin. Aquí vos deixo el link per apuntar-vos!!



També m'he apuntat al repte amistós 40 "Frutas a Crochet" que organitza la nostra companya Daniela del blog Creando utopias.

I aquest sí que sí que m'ha agradat!! És el repte del mes d'Abril del blog "mis dulces locuras", el tema d'aquest mes és PERSONATGES DE CONTES. 

Vaia entrada llarga, i aixó que encara no m'he posat al dia amb les coses que tenc atrasades, però tot arribarà!! (a poc a poc).






5 comentaris:

  1. Ostres Vir ! Tu i jo som del mateix club de les mamis joves y les de les que no volem deixar coses a mitges. Jo ara he deixat el ganxet en feien mal el canells pero me passat al punt de creu jajaja.

    No puc estar sense fer res... ainsss

    Petons

    ResponElimina
  2. Hola mi querida Vir!!!
    Que tal amiga espero que este bien, disculpa por no venir antes, no se que pasa con mi reader que no estoy recibiendo notificacionesss
    Sorry!!! y te dejo muchos besitossss

    ResponElimina
  3. Ostres, fas un munt de reptes!
    A mi em va passar el mateix que tu amb la màscara de dormir. El que passa és que el meu marit em va veure fent coses rares amb la càmera i va deixar la "play" per ajudar-me o^.^o
    Et convido a visitar el meu blog. Jo ja m'he subscrit al teu <3
    Sweet Faery Creations

    ResponElimina
  4. que cosas más bonitas has hecho, el antifaz, los cuadrados, han quedado muy chulos

    ResponElimina
  5. veig que tu tampoc pots fer una sola cosa alhora
    jajajjaja!!!

    m'encanta la màscara.. mmmmm #culoveoculoquiero?¿?¿?

    ResponElimina